Biomenü Árpafű por 250 g
Tápanyagban gazdag, segítheti a fogyást, javíthatja a szív egészségét, támogathatja vércukorszint-szabályozást | |
|
|
Elérhetőség: | Előrendelhető! Kérj értesítést! |
Várható szállítás: | 2024. december 18. |
Szállítási díj: | 1.090 Ft |
Leírás és Paraméterek
Az árpát az első gabonaféleként tartják számon, történelme i.e. 7000-ig nyúlik vissza. Árpafüvünket az európai gazdálkodók organikus módon termesztik termékeny síkságokon. Az árpafű fiatal korában, a tápanyagtartalma csúcsán kerül betakarításra. Ezt követően az egyik legnagyobb, rendkívül innovatív és hatékony európai dehidratációs üzem dolgozza fel. A végső feldolgozási lépés magában foglalja a zsenge fű finom porrá őrlését. 1 kg por előállításához 5 kg friss levél szükséges.
Az őrlemény bővelkedik az egészségünk számára létfontosságú mikrotápanyagokban, illetve gazdag fehérjékben is. A 22 aminosavból 18-at tartalmaz, beleértve a 8 esszenciális aminosavat, amit a szervezetünk nem képes saját maga számára előállítani. Az árpafű por kitűnő forrás a vegetáriánusok étrendjéből gyakran hiányzó fehérjék pótlására, amelyeket magas koncentrációban és a szervezetünk számára ideális arányban tartalmazhat. Biztosíthatja a kiegyensúlyozott tápanyag-összetételt, illetve azokat a sejtfunkciókhoz szükséges tápanyagokat, amelyek elősegíthetik a növekedést és a fejlődést.
Összetevők: 100% bio árpafű (hordeum vulgare). Nyomokban zellert, mustármagot, vadrepcét és glutént tartalmazhat.
Adagolás: 1 adag naponta egyszer vagy kétszer, folyadékba keverve, az első héten csökkentett adagban
Kiszerelés: 250 g
Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől elzárva.
Átlagos tápérték | 100g termékben |
Energia | 1305 kJ/312 kcal |
Zsír | 1,1g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,0g |
Szénhidrát | 48,5g |
- amelyből cukrok | 10,6g |
Rost | 24,0g |
Fehérje | 14,6g |
Só | 0,5g |
C-Vitamin | 120,0mg |
Kálcium | 498,0mg |
Magnézium | 154,0mg |
Vas | 17,1mg |
Cink | 1,6mg |