Összetevők: gluténmentes zabpehelyliszt, édesítőszer: maltit, eritrit, szukralóz, tojáshelyettesítő (kukoricakeményítő, burgonyafehérje, borsófehérje, lupin liszt, tápióka keményítő, maltodextrin, só, színezék, kurkuma, sűrítőanyag: xantán, szentjánoskenyérliszt, CMC, emulgeálószer: szójalecitin, stabilizálószer: kálcium-karbonát, étkezési sav: citromsav, fehérbors), térfogatnövelőszer: Na-hidrogén karbonát, sűrítőanyag: xantán, aroma, vanília magok
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 1305 Kj/311 kcal, zsír: 2,8 g, amelyből telített zsírsavak: 0,6 g, szénhidrát: 80,9 g, amelyből cukrok: 0,5 g, amelyből poliolok: 45,0 g, rost: 7,4 g, fehérje: 4,8 g, só: 0,65 g
Allergének: lupin, szója
Recept: 110 g laktózmentes margarint, 130 g vizet és 20 g kakaóport felmelegítünk kb 60 °C-ra. A felmelegített kakaós alapba belekeverünk 50 g natúr joghurtot és a 250 g brownie alapport. Torta formában 180°C-on sütjük 25 percig.