KISZERELÉS:
1 kg
ÖSSZETEVŐK:
kukoricakeményítő,édesítőszer:erythrit,stevia,sucralose,rizsliszt,bambuszrost,burgonyafehérje,burgonya keményítő, növényi zsír(kókusz, pálma RSPO),sűrítőanyag: xanthan, élelmi rost,kókusztejpor,tojássárgapor,emulgeálószer:E471,só,aromák,citromolaj,lisztkezelő-szer:ascorbinsav,enzimek
Allergén: tojás
TÁPANYAG:
Átlagos tápérték 100 g termékben
energia: 1482 kJ/353 kcal
zsír: 6,2 g amelyből telített zsírsavak: 2,8 g
szénhidrát: 63,5 g, amelyből cukrok: 0,8 g, poliolok: 13,5 g
rost: 11,9 g
fehérje: 10,2 g
só: 1,20 g
HASZNÁLATA:
Használata: 1 kg Gluténmentes Kalácskeverék 10 db Tojásfehérje 400-500 ml Hideg víz 60-70 g Élesztő 2-3 evőkanál Almacukor vagy Méz. Összetevőket összegyúrjuk, formázzuk, kelesztjük. Tojással lekenjük és készre sütjük.