KISZERELÉS:
250 g
ÖSSZETEVŐK:
paleolit tésztaliszt(rezisztens tápiókakeményítő,olajos maglisztek(kókuszliszt,mandulaliszt,)élelmi rost,(vízben oldódó és nem oldódó) teljes tojáspor,almaliszt,tojásfehérjepor,só(1,3%)),teljes tojás,víz
Allergén: mandula, tojás
FELHASZNÁLÁS:
A tésztát ötszörös mennyiségű forró, lobogó,sós vízbe tesszük, és óvatosan keverve 6-10 percalatt puhára főzzük. Vagy: újraforrástól számítva 2percig főzzük, majd lefedve, levéve a tűzről, puháraduzzasztjuk.
TÁPANYAGOK (100g termékben):
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 923 kJ/220 kcal zsír: 12,8 g amelyből telített zsírsavak:0,9 gszénhidrát: 10,2 g amelyből cukrok: 4,6 g rost: 40,3 g fehérje: 16,0 g só: 4,06 g