Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Nutriversum Biotin 30 tabletta

Ár:
1.390 Ft

Biotin tabletta a hajad és a bőröd egészségéért.

Tudtad? A biotin, más néven B7-vitamin vagy H-vitamin, egy vízben oldódó vitamin, amely fontos szerepet játszik a szervezet számos anyagcsere folyamatában.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Biotin-tartalmú étrend-kiegészítő tabletta.

A szépségrutinod kihagyhatatlan eleme

Ha fontos számodra, hogy kívül-belül ragyogj, akkor a Nutriversum Biotin tabletta a számodra ideális választás! A készítmény hatóanyaga biotin, amely egy a szervezeted normális működéséhez szükséges B-vitamin, de hírnevét a szépségápolásban tett jótékony hatásainak köszönheti.

Biotin készítményünk rendkívül magas dózisban tartalmazza a biotint (NRV 10.000%), ami biztosítja, hogy szervezeted elegendő mennyiséghez jusson a mindennapok során. Mindössze egyetlen tabletta szükséges a napi 5000 μg biotin beviteléhez! Biotin készítményünk tiszta biotint tartalmaz, más hatóanyagok hozzáadása nélkül.

Ez a magas dózisú biotin formula lehetővé teszi, hogy ne kelljen aggódnod a biotinbevitel miatt, így gondoskodhatsz a hajad és a bőröd optimális állapotáról*.

Összetevők: maltodextrin, tömegnövelő szer (cellulóz), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, kalcium-foszfátok, szilícium-dioxid), D-biotin, nedvesítőszer (szorbit).

Felhasználási javaslat: Fogyassz egy adagot (1 tabletta) valamely étkezésed kíséretében bő folyadékkal.

Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Kisgyermekek elől elzárva tárolandó!

Hatóanyag adatok
Egy adag: 1 tabletta
A csomagolás 30 napi adagot tartalmaz.

  / 1 tabletta
Biotin 5000 μG (10000%*)

*NRV%: Napi beviteli refereciaérték %-a egy átlagos felnőtt számára.

Keresés