Forpro Triple Zero Pasta Classic - Spaghetti 270 g
ZERO szénhidrát, ZERO cukor, ZERO zsír.....hogyan lehetséges?! A titok a Forpro-Carb Control liszt fantasztikus tulajdonsága – a kivételes nedvmegkötő képesség. Képes saját tömegének akár háromszázszorosát is megkötni. Ezért a Forpro-Carb Control 100 gramm kész tésztában alig 4 gramm liszt van, aminek a tápanyag tartalma igen elenyésző. Az elfogyasztott tészta - a vízben oldódó növényi rostjainak köszönhetően - mégis laktató. Étkezés után órákig jóllakottnak érezzük magunkat. A gyomrot és a bélrendszert emésztésre serkenti, ezáltal több kalóriát éget el szervezetünk, mint amennyit a rizstésztával bevittünk, ugyanakkor ballasztanyagként végigvonul a bélrendszeren kitakarítva azt. Minden diétába könnyen beilleszthető, azok, akik szeretik a tésztaételeket, de egészségügyi állapotuk okán tartózkodniuk kell tőle a Forpro-Carb Control-lal esélyt kapnak arra, hogy ne kelljen teljes mértékben mellőzniük a kedvelt ételeket. Ázsia titkos fogyókúrás módszere: hosszantartó teltségérzet, rosttal. Jó hír a tészta kedvelőknek! A természetes glükomannán (konjak) rostjaiból készült Fopro® CarbControl a hagyományos tészta kalóriaszegény alternatívája. A glükomannán a természet ajándéka a fogyókúrázók számára. Japánban évszázadok óta fogyasztják. Gluténérzékenyek, vegetáriánusok és vegánok, cukorbetegek, kóser étkezési szabályokat követők számára is ideális. |
|
|
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Várható szállítás: | 2024. december 17. |
Szállítási díj: | 1.090 Ft |
Leírás és Paraméterek
Glutén- és laktózmentes. Összetevők: víz, konjak liszt (3,5%), savanyúságot szabályzó: kalcium-hidroxid.
Allergének: nyomokban zabot tartalmazhat!
Tömeg:
270 g - Töltőtömeg: 200 g
Minőségét megőrzi:
a csomagoláson, fehér mezőben feltüntetve (nap.hónap.év).
Tápérték:
100 g | RI%* | |
---|---|---|
Energia érték | 39 kJ (9 kcal) | 0,5 % |
Összes zsír | 0 g | 0 % |
ebből telített zsírsav | 0 g | 0 % |
Szénhidrát | 0,6 g | 0 % |
ebből cukor | 0 g | 0 % |
Rost | 3,6 g | 0 % |
Fehérje | 0 g | 0 % |
Só | 0,3 g | 0 % |