Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Interherb NAPI1 Echinacea Extraktum 30 db

Ár:
1.939 Ft

Az immunrendszer erősítése természetes módon: ehhez járul hozzá az Echinacea (kasvirág) értékes kivonatát és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítőnk, amit a vitalitás megőrzéséhez is ajánlunk.

  • az ellenálló képesség támogatására
  • fáradtság, kifáradás ellen
  • 150 mg Echinacea kivonat 1200 mg növényi őrleménynek felel meg
  • antioxidáns hatású C-vitaminnal
Elérhetőség: Előrendelhető! Kérj értesítést!
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Jótékony összetevők

Az Echinaceát először az észak-amerikai indiánok használták fertőzések kezelésére, a XVIII. század óta Európában is sok fajtáját termesztik. Napjainkban az immunrendszer erősítése mellett fertőzések megelőzésére és kezelésére is alkalmazzák. Az antioxidáns tulajdonságáról is ismert, immunerősítő hatású C-vitamin egyike a legfontosabb vitaminoknak, amelynek pótlásáról sok esetben érdemes gondoskodni.

Kiváló minőség

Készítményünk a bíbor kasvirág (Echinaceae purpurea) kivonatát tartalmazza. Ez a hatóanyag segíti a szervezet védekezőrendszerének normál működését, támogatja az ellenálló képességet, hozzájárul az alsó húgyúti szervek egészségének megóvásához. Az étrend-kiegészítőben helyet kapó C-vitamin az immunrendszert támogató hatása mellett hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A természet legjava 1 kapszulában

NAPI1 termékcsaládunk esetében is a modern tudomány eredményeit ötvöztük természetes gyógymódokkal. Az Interherb prémium minőségű, koncentált hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő kapszulái gondosan válogatott és ellenőrzött alapanyagokat rejtenek magukban. Az Interherb NAPI1 kapszula termékcsaládjába tartozó készítmények minden egyes kapszulája standardizált, állandó minőségű és mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.

Étrend-kiegészítő Echinaea kivonattal és C-vitaminnal az ellenálló képesség támogatására

Javasolt fogyasztás:
Napi 1 db kapszula. Lehetőleg főétkezés közben, szétrágás nélkül, folyadékkal nyelje le. 

Összetevők/kapszula:
Bíbor kasvirág (Echinaceae purpurea) hajtás kivonat; zselatin; L-aszkorbinsav (C-vitamin); tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; csomósodást gátló anyagok: talkum, zsírsavak magnézium sója, kolloid-szilícium-dioxid

Hatóanyag/napi adag (1 db kapszula):

  • Echinacea kivonat: 150 mg
    ebből polifenolok: 7,5 mg
  • C-vitamin:80 mg | NRV%*: 100%

NRV*: Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-ban kifejezve.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő  fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! A készítményt ne fogyassza 8 hétnél hosszabb ideig. Egy hónap szünetet követően a fogyasztása újra kezdhető. Fészekvirágzatúakra érzékenyeknek, autoimmunbetegségben szenvedőknek, immunszupresszáns gyógyszert szedőknek, valamint 12 éven aluli gyermekeknek fogyasztása nem ajánlott! 

Nettó tömeg: 10,8 g

Tárolás: száraz helyen, szobahőmérsékleten (15-25 ̊C) tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a doboz alján jelzett ideig (nap/hónap/év)

Hasonló termékek

Előrendelhető! Kérj értesítést!
1.930 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
1.910 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
2.012 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
2.337 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
2.739 Ft

Keresés