Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Interherb NAPI1 Fokhagyma Extraktum 60 db

Ár:
3.231 Ft

A fokhagyma egészségre gyakorolt számtalan pozitív hatását egy kis kapszulába zártuk: étrend-kiegészítőnk fokhagymakivonata hozzájárul a normál koleszterinszint megőrzéséhez, valamint támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését.

  • kellemetlen utóíz nélkül, szagtalanító technológiával
  • bélben oldódó kapszulában
  • az immun- és a légúti rendszer egészségének támogatásához is
  • 100 mg kivonat 4-6 gerezd fokhagymának felel meg
Elérhetőség: Előrendelhető! Kérj értesítést!
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Jótékony összetevő

A fokhagymát a gyógyhatásai miatt már az ókorban is előszeretettel alkalmazták. Hippokratész, a híres ókori görög orvos megfázásra, bőrpanaszokra és az emésztés javítására egyaránt ajánlotta, de a fokhagyma mint féreghajtó is ismert volt. A fitoterápiában többek közt immunerősítésre, vérnyomáscsökkentésre és időskori érrendszeri elváltozások kiegészítő terápiájához használják.

Kiváló minőség

Étrend-kiegészítőnk felsorakoztatja a gyógy- és fűszernövény összes pozitív tulajdonságát. A fokhagyma előnyösen befolyásolja a vérlipid- (vérzsír), a koleszterin- és a homocisztein szintet, ezzel támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését. Szerepe van a káros mikroorganizmusok (baktériumok, gombák) elleni védelemben, jótékony hatása a szájüregben, garatban és a bélrendszerben is érvényesül. Fogyasztása hozzájárul a légúti rendszer egészségének és a tápcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez, valamint az immunrendszer megfelelő működéséhez. A készítményhez felhasznált fokhagyma kivonat szagtalanító eljárással készül és bélben oldódó kapszulában van, így fogyasztása nem jár kellemetlen utóízzel és lehelettel.

A természet legjava 1 kapszulában

NAPI1 termékcsaládunk esetében is a modern tudomány eredményeit ötvöztük természetes gyógymódokkal. Az Interherb prémium minőségű, koncentált hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő kapszulái gondosan válogatott és ellenőrzött alapanyagokat rejtenek magukban. Az Interherb NAPI1 kapszula termékcsaládjába tartozó készítmények minden egyes kapszulája standardizált, állandó minőségű és mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.

Étrend-kiegészítő fokhagymakivonattal a normál koleszterinért és szívműködésért

Javasolt fogyasztás:
Napi db 1 kapszula. Lehetőleg főétkezést követően, folyadékkal vegye be. A kapszulát ne rágja szét! 

Összetevők/kapszula:
tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; fokhagyma (Allium sativum) kivonat (3% allicin tartalommal); kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz, zselésítő anyag: gellángumi); csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sója, talkum, kolloid-szilícium-dioxid. 

Hatóanyag/napi adag (1 db kapszula):

  • Fokhagyma kivonat: 100,0 mg
    Ebből allicin: 3,0 mg

Figyelmeztetés: Nagyobb mennyiségben alkalmazva növelheti a véralvadási időt. Véralvadásgátló gyógyszert szedők a készítmény szedéséről egyeztessenek kezelőorvosukkal!
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

Nettó tömeg: 24 g

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 ºC). Gyermekektől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett ideig (nap, hónap, év)

Keresés