Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Interherb NAPI1 Komló Extraktum 60mg 30 db

Ár:
1.808 Ft

A Kisvirágú füzike kivonatát tartalmazó étrend-kiegészítő támogatja a prosztata és a húgyutak egészséges működését, valamint szerepet kap a húgyutak normál kiválasztó funkciójának megőrzésében is.

  • mindennapi fogyasztásra
  • elsősorban 45 év feletti férfiaknak
  • a prosztata és a húgyutak egészségéért
  • 150 mg Kisvirágú füzike kivonat 1500 mg szárított Kisvirágú füzike növénynek felel meg

Elérhetőség: Előrendelhető! Kérj értesítést!
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Jótékony összetevő

A ligetszépefélék családjába tartozó Kisvirágú füzikét fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt használják a népi gyógyászatban. Többek között jóindulatú prosztata megnagyobbodás, prosztatagyulladás, vese- és húgyhólyagbetegségek esetén alkalmazható.

Kiváló minőség

A Kisvirágú füzike kivonata hozzájárul a prosztata és a húgyutak egészséges működéséhez, valamint a húgyutak normál kiválasztó funkciójának megóvásához. Étrend-kiegészítő készítményünk fogyasztását 45 év feletti férfiaknak javasoljuk a prosztata egészségének megőrzésére, az ideális gyakoriságú vizeletürítéssel összefüggő nyugodt éjszakai alváshoz és az életminőség fenntartására.

A természet legjava 1 kapszulában

NAPI1 termékcsaládunk esetében is a modern tudomány eredményeit ötvöztük természetes gyógymódokkal. Az Interherb prémium minőségű, koncentált hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő kapszulái gondosan válogatott és ellenőrzött alapanyagokat rejtenek magukban. Az Interherb NAPI1 kapszula termékcsaládjába tartozó készítmények minden egyes kapszulája standardizált, állandó minőségű és mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.

Étrend-kiegészítő Kisvirágú füzike kivonattal a prosztata egészségéért

Javasolt fogyasztás:
Napi 1 db kapszula. Lehetőleg főétkezés közben, rágás nélkül nyelje le. 

Összetevők/kapszula:
Kisvirágú füzike (Epilobium parviflurum) kivonat; tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; zselatin; csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sója, talkum, kolloid-szilícium-dioxid.  

Hatóanyag/napi adag (1 db kapszula):

  • Kisvirágú füzike kivonat: 150 mg
    ebből flavonoidok: 7,5 mg

Figyelmeztetés: Prosztata panaszok esetén keresse fel kezelőorvosát! A prosztataszűrés segít a rosszindulatú prosztatadaganat felismerésében.  Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

Nettó tömeg: 13,68 g

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 ̊C). Gyermekektől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett ideig (nap, hónap, év)


Keresés