Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Interherb NAPI1 Kurkuma Extraktum 100mg 60 db

Ár:
3.365 Ft

A kurkuma koncentrált kivonatát tartalmazó étrend-kiegészítőnket az ízületek védelmére, az ízületek rugalmasságának megőrzéséhez ajánljuk.

  • az ízületek egészségének támogatására
  • különösen magas, 95%-os hatóanyag-tartalommal
  • 100 mg kurkuma extraktum 2500 mg kurkuma őrleménynek felel meg
  • mindennapi fogyasztásra
Elérhetőség: Előrendelhető! Kérj értesítést!
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Jótékony összetevő

A kurkuma nemcsak fűszerként egyre népszerűbb hazánkban, a szervezetre gyakorolt jótékony hatásait is sokan fedezik fel. Ízületvédő tulajdonsága mellett az emésztést is segíti: támogatja az emésztőnedvek termelését, hozzájárul a máj és az epe normál működéséhez. Szerepe van ugyanakkor az immunrendszer megfelelő működésében, valamint a normál vérkeringés és a szívfunkciók fenntartásában.

Kiváló minőség

Az Interherb Kurkuma kapszula a növény koncentrált kivonatát tartalmazza, rendkívül magas, 95%-os hatóanyag-tartalommal. Ennek köszönhetően étrend-kiegészítő készítményünket az ízületek védelmére, azok rugalmasságának megóvására ajánljuk.

A természet legjava 1 kapszulában

NAPI1 termékcsaládunk esetében is a modern tudomány eredményeit ötvöztük természetes gyógymódokkal. Az Interherb prémium minőségű, koncentált hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő kapszulái gondosan válogatott és ellenőrzött alapanyagokat rejtenek magukban. Az Interherb NAPI1 kapszula termékcsaládjába tartozó készítmények minden egyes kapszulája standardizált, állandó minőségű és mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.

Étrend-kiegészítő kurkumakivonattal az ízületek támogatására

Javasolt fogyasztás:
Napi 1 db kapszula. Étkezést követően, min. 2 dl folyadékkal nyelje le. 

Összetevők/kapszula:
tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; Kurkuma (Curcuma longa L.) rhizóma kivonat; zselatin; csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sója, talkum, kolloid-szilícium-dioxid

Az elsődleges összetevő származása: India

Hatóanyag/napi adag (1 db kapszula):

  • Kurkuma kivonat: 100 mg
    ebből: összkurkumin tartalom: 95 mg

Nettó tömeg: 24 g

Figyelmeztetés: Epeköves és epekőképződésre hajlamosak számára nem ajánlott. Várandós kismamák nem szedhetik az esetleges méhösszehúzó hatása miatt! Véralvadásgátló gyógyszert szedőknél a kurkuma fokozhatja a vérzések kockázatát. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 ºC). Gyermekektől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett ideig (nap,hónap,év)

Keresés