Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Interherb NAPI1 Zöldbúzafűlé Extraktum 30 db

Ár:
2.520 Ft

Az antioxidáns hatású összetevőkkel gazdagított étrend-kiegészítőnket a sejtek és szövetek védelmére, valamint az immunrendszer normál működésének támogatására fejlesztettük ki.

  • zöldbúzafűlé és bioflavonoid kivonattal, C-vitaminnal
  • a sejtkárosító szabadgyökök megkötésére
  • és a szervezet sav-bázis egyensúlyának megőrzéséhez
  • 1 db kapszula 2 evőkanál frissen préselt búzafűlének felel meg
Elérhetőség: Előrendelhető! Kérj értesítést!
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Jótékony összetevők

A zöldbúzafű az egészségtudatos fogyasztók kedvelt gyógynövénye sejtvédő tulajdonságú hatóanyagai miatt. A búzafű friss présnedve értékes flavonoidok forrása, sokan alkalmazzák tisztító-, méregtelenítő kúrákhoz is. A C-vitamin antioxidáns tulajdonságának köszönhetően kiemelt szerepet kap az immunrendszer támogatásában, az ellenálló képesség megőrzésében.

Kiváló minőség

A kapszula különleges zöldbúzafűlé extraktumot tartalmaz: a présnedvből kíméletesen előállított, 24-szeresen koncentrált kivonat megőrzi a friss préslé értékes összetevőit.  Készítményünk hatóanyagai (zöldbúzafűlé és bioflavonoid kivonattal, C-vitaminnal) hozzájárulnak a sejtek és a szövetek védelméhez, támogatják az immunrendszer egészséges működését, a szervezet sav-bázis egyensúlyának megóvását, valamint közreműködnek a sejtkárosító szabadgyökök megkötésében is.

A természet legjava 1 kapszulában

NAPI1 termékcsaládunk esetében is a modern tudomány eredményeit ötvöztük természetes gyógymódokkal. Az Interherb prémium minőségű, koncentált hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő kapszulái gondosan válogatott és ellenőrzött alapanyagokat rejtenek magukban.  Az Interherb NAPI1 kapszula termékcsaládjába tartozó készítmények minden egyes kapszulája standardizált, állandó minőségű és mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.

Étrend-kiegészítő kapszula zöldbúzafűlé kivonattal a sejtkárosító szabadgyökök megkötésére

Javasolt fogyasztás:
Napi 1 db kapszula. Lehetőség szerint főétkezés közben, rágás nélkül nyelje le. 1 db kapszula 2 evőkanál frissen préselt búzafűlének felel meg.

Összetevők/kapszula:
zöldbúzafülé (Triticum vulgare)  kivonat (24:1), zselatin, aszkorbinsav,  tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, Citrus-bioflavonoid kivonat,  csomósodás gátló anyagok: zsírsavak magnézium sója, kolloid-szilícium-dioxid.

Hatóanyag/napi adag (1 db kapszula):

  • Zöldbúzafülé kivonat: 300,00mg
    ebből búzafű flavonoidok: 3,71 mg
  • C-vitamin: 80,00 mg | NRV*%: 100%
  • Citrus-bioflavonoid kivonat: 20,00 mg

NRV*: Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-ban kifejezve.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tartandó!

Nettó tömeg: 17,1 g

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 ºC)

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett ideig (nap, hó, év)

Keresés