Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Interherb XXL 90 db D3-VITAMIN FORTE 4000 IU kapszula

Ár:
2.969 Ft
A D-vitamin gátolja az immunrendszer kóros működését és serkenti a fertőzésekkel szembeni védekező reakciókat, hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Jótékony összetevő

A D-vitamin napfény hatására szervezetünkben is termelődő vitamin. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges izomfunkció, csontozat és a normál fogazat fenntartásához, valamint a kalcium és a foszfor hasznosulásához.


Kiváló minőség

Táplálkozástudományi ajánlások alapján a napfényhiányos téli időszakban, egyoldalú étrend esetén, valamint idősek számára célszerű a szervezet D-vitamin ellátottságát kiegészíteni. Ehhez alkottuk meg a D3-vitamin FORTE étrend-kiegészítőt, amely kapszulánként 100 µg/4000 IU D3-vitamint tartalmaz.


3 hónapig minden napra

XXL termékcsaládunk nem csak azért különleges, mert az XXL készítményekkel számos indikációt lefedünk. A praktikus, 90 darabos kiszerelés a D3-vitamin FORTE 4000 IU termékünk esetében 3 teljes hónapra elegendő étrend-kiegészítőt tartalmaz az egészség támogatásához.

Interherb XXL D3-vitamin 4000 IU lágyzselatin kapszula

A szervezet fokozott védelme érdekében készítményünk D-vitamin tartalmát az ajánlott napi adag maximumára, 4000 IU-ra emeltük, hogy biztonsággal fedezzük a szervezet D-vitamin szükségletét.

A D-vitamin napfény hatására szervezetünkben is termelődő vitamin. Táplálkozástudományi ajánlások alapján a téli, napfényhiányos időszakban, egyoldalú étrend esetén, valamint idősek számára célszerű a szervezet D-vitamin ellátottságát kiegészíteni.

D-vitamin

A D-vitamin alacsony szintje, hiánya nemcsak a csontritkulás esélyét növeli meg, de szív- és érrendszeri problémákhoz, autoimmun betegségek vezethet. A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása növeli a kalcium és a foszfor felszívódását, ezzel erősíti a csontokat és a fogakat, lehetővé teszi az ízületek megfelelő működését, javít rugalmasságukon, hozzájárul a magas vérnyomás csökkentéséhez, C-vitaminnal együtt pedig megerősíti az immunrendszert, segít elkerülni a fertőzéseket, illetve gyorsabb gyógyulást biztosít. Táplálékkiegészítő formájában fogyasztva tiszta formában juthat a szervezetbe, felesleges zsírtartalom nélkül.

A D-vitamin hozzájárul:

    az immunrendszer megfelelő működéséhez
    az egészséges csontozat és a normál fogazat fenntartásához
    az egészséges izomfunkció fenntartásához
    a kalcium és a foszfor hasznosulásához

Hatóanyag 1 kapszulában:

    D3-vitamin: 100 µg 4000 IU

Összetevők:

szójaolaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz, kolekalciferol.
Javasolt fogyasztás:

maximum napi 1 kapszula.

Keresés