Mannavita nyers Búzafű italpor, 200g
Mannavita Búzafű italpor - Triticum aestivum - Magas tápértékű, koncentrált étel, Bio multivitamin. A búzafű, amit a természet multivitaminjának is neveznek, nagy mennyiségben tartalmaz természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket. Kimagasló kalcium, magnézium, és kálium tartalma van. Tökéletes fehérjeforrás: 17 féle aminosav található meg benne, az összes esszenciális aminosavat a megfelelő arányban tartalmazza. A búzafűlé az egyik leggazdagabb A- és C-vitamin forrás. Egyenlő arányban gazdag E, F, K, és B vitaminokban. Jelentős a B17 tartalma. A búzafű számunkra létfontosságú enzimekben bővelkedik, többek között az egyik leggazdagabb SOD (szuperoxid-diszmutáz) enzimforrás. A Mannavita Búzafű italpor szedése az alábbi esetekben ajánlott:
|
|
|
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Várható szállítás: | 2024. december 17. |
Szállítási díj: | 1.090 Ft |
Leírás és Paraméterek
Kiszerelés: 200g
- 1 termék kb. 30 napra elegendő adagot tartalmaz.
Összetevők: búzafű por.
Tápanyagok 4g mennyiségben:
- Energia: 71kJ/17kcal
- Fehérje: 1,2g
- Szénhidrát: 2,3g
- Zsírsavak: 0g
- Nátrium: 1,2g
A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változnak.
Adagolás, tudnivalók:
- Naponta 2 alkalommal 1 púpozott kiskanál (4g), vízben elkeverve. Az adag fokozatosan növelhető napi 4 alkalomra.
- Felbontás után 3 hónapon belül fogyassza el.
Tárolás: Száraz, hűvös, fénytől védett helyen, 25°C fok alatt.
A termék jellemzői:
- Adalékanyag mentes
- GMO mentes
- Nyers
- Vegán
A búzafű jótékony hatásai
Szervezetünk könnyen fel tudja dolgozni, mert emésztése kevés energiát igényel, így gyenge emésztésűek is nyugodtan fogyaszthatják. Segít az emésztésben és a belső szervek működésében. Erőteljesen lúgosító hatású.
A búzafű magas klorofill tartalma miatt dúsítja a vérünket oxigénnel, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.
A búzafű egyszerre méregtelenít és – a táplálkozási hiányosságok pótlásával – növeli az energiaszintünket. A búzafű hatóanyagai révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolja. Vitalizáló hatása annak köszönhető, hogy az egyik legkomplexebb tápanyagforrás a növényvilágban.
A búzafűlé fogyasztásának hatása minden esetben a szervezet helyes egyensúlyi állapota felé mutat, a teljes szervezet működését egyértelműen pozitívan befolyásolja. Lúgosító hatása révén a szervezet egy idő után elkezdi lebontani a felhalmozódott káros anyagokat - ezt a folyamatot hívjuk méregtelenítésnek.
A búzafűlevet legjobb éhgyomorra elfogyasztani, azért, hogy a benne levő értékes hatóanyagok sértetlenül felszívódhassanak a vérkeringésbe, és eljuthassanak testünk minden építőkövéhez, a sejtekhez.
A búzafűlé fogyasztásának nincs időben megfogalmazható korlátja, nincsenek ellenjavallatai, mint ahogyan a legegészségesebb élelmiszerek fogyasztásának sincsenek korlátai.