Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Collango Collagen Powder 330g lime

Ár:
6.090 Ft
A Collango Collagen Powder a Peptan® 1-es típusú hidrolizált marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártóként számontartott francia Rousselot cég gyárt.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Peptan® kollagén egy rendkívül nagy tisztaságú, természetes, bioaktív peptidekből áll, amelynek fehérjetartalma több mint 97% (száraz tömegre számítva), ebben a formában az emberi szervezet számára könnyen emészthető és hasznosítható, amit tudományos elemzés is bizonyít. (Asghar Henrickson és Rousselot, 2007).

Számtalan kutatási és klinikai tanulmánnyal alátámasztva hatékonyságát, melyek nem általánosságban a kollagénre, hanem magára a Peptan® kollagénre vonatkoznak.

Ízesítés: lime

Összetétel: Hidrolizált marha kollagén, L-aszkorbinsav, citromsav, természet azonos citrom aroma, cink citrát, édesítő: steviol glikozidol, színezék: kurkumin, nikotinamid, DL-Alfa-tokoferil-acetát, kalcium-d-pantotenát, piridoxin-hidroklorid, riboflavin, tiamin-mononitrát, pteroilmonoglutaminsav, D-biotin, cianokobalamin.

Adagolási javaslat: 11g port (1 adagolókanál) oldjunk fele tetszőleges mennyiségű (2-3dl) vízben, tejben, joghurtban vagy bármilyen folyadékban. Lehet fogyasztani ciklikusan, három hónapon keresztül naponta 11g kollagént fogyasztva, majd elégséges heti 11g-ot fogyasztani vagy állandó jelleggel minden nap fél adagot fogyasztva.

Allergén információk: Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, szezámmagot, mustármagot illetve mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetések! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Tápanyag adatok 100 gram termékben
Energia 1444 kJ/345 kcal
Zsír 0 g
- ebből telített zsírsav 0 g
Szénhidrát 0 g
- ebből cukor 0 g
Nátrium 1136 mg
Fehérje 82 g
Hidrolizált kollagén I-es típus 90,9 g
L-aszkorbinsav (C vitamin) 4545 mg
E vitamin 21,81 mg
B1 vitamin (Thiamin) 1,816 mg
B2 vitamin (Riboflavin) 2,54 mg
B3 vitamin (Niacin) 29,06 mg
B5 vitamin (Pantothen sav) 10,9 mg
B6 vitamin (Pyridoxin) 0,92 mg
B7 vitamin (Biotin) 2,09 μg
B12 vitamin 3,63 μg
Folsav 393,2 μg
Cink citrát 136 mg

Keresés