Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Interherb Kollagén & Hyaluronsav Szépségformula FORTE tabletta 30db

Ár:
2.899 Ft

A bőr egészségének és szépségének fenntartásához fejlesztettük ki kollagén és hialuronsav tartalmú étrend-kiegészítőnket, amit C-vitaminnal is gazdagítottunk. Extra magas hatóanyag-tartalmánál fogva készítményünk hozzájárul a rugalmasabb és üdébb bőr eléréséhez.

  • 1 db tabletta 500 mg kollagént, 50 mg hialuronsavat és 200 mg C-vitamint tartalmaz
  • a feszes és ragyogó bőrért
  • sejtszínű bőrtáplálás igazoltan magas hatásfokkal hasznosuló kollagén és hialuronsav kivonattal
  • a csontok, a porcok és az ízületek egészségének megóvásához is

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Jótékony összetevők

A napsugárzás, a légszennyezés és az öregedési folyamatok lassítják a kollagén termelődését, ennek pedig jól látható jelei mutatkoznak meg a bőrön és a csontok porcszerkezetén. A kollagén és hialuronsav mint a bőr és a porc természetes építőkövei, a kötőszövetek legfőbb szerkezeti elemei fontos szerepet játszanak abban, hogy a bőr fiatalosan rugalmas és ragyogó lehessen, az ízületek pedig mozgékonyak maradjanak. Az antioxidáns hatású C-vitamin támogatja a megfelelő kollagénképződést, ezáltal a bőr normál állapotának megóvását.

Kiváló minőség

A hatóanyagokat extra magas koncentrációban tartalmazó készítményünkben a szer­vezet számára könnyen hasznosuló kollagén, hialu­ronsav és C-vitamin kapott helyet. Szabadalmaztatott technológiával gyártott nagy tisztaságú, igazoltan magas hatásfokkal hasznosuló kollagén és hialuronsav kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítőnket a szép és egészséges bőr, valamint az ízületek mozgékonyságának megőrzéséhez ajánljuk.

A kollagén szakértője

Az Interherb évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a kollagéntartalmú termékek fejlesztésében és gyártásában. Kiváló tervezőgárdánknak hála elsőként vezethettünk be a piacon kollagént és hialuronsavat egyben tartalmazó szépségformulát. Az Interherb Kollagén & Hyaluronsav FORTE tablettát azért alkottuk meg, hogy egy készítménybe zárhassuk a C-vitamin, a hialuronsav és a kollagén bőrre és ízületekre gyakorolt nagyszerű hatását.

Javasolt fogyasztás:
Napi 1 db tabletta. Főétkezés közben szétrágás nélkül nyelje le. A jól látható, tartós eredmény érdekében a készítmény hosszabb távú (2-3 hó­napos) folyamatos szedését ajánljuk, akár évi 2-3 alkalommal.

Összetevők/tabletta:
Kollagén kivonat* (szarvasmarha eredetű); L-aszkorbinsav; hialuronsav nátrium sója; tömegnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz; csomósodást gátló anyagok: talkum, zsírsavak magnézium sója, polietilénglikol; színezék: céklavörös; rizskeményítő; zsírsavak szacharóz észterei; színező élelmiszerek (sáfrányos szeklice, citrompor).

*Készítményünk szarvasmarha eredetű hidrolizált kollagént tartalmaz. ​A peptid térszerkezete alapján 1. és 2. típusba sorolható a kivonat, így a bőr és a porcban lévő szövetek regenerálására egyaránt alkalmas.

Elsődleges összetevő eredete: Argentína

Hatóanyag/napi adag (1 tabletta):

  • C-vitamin:    200,0 mg | NRV* %: 250%
  • Kollagén:      500,0 mg
  • Hyaluronsav: 50,0 mg

NRV*: Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-ban kifejezve

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekektől elzárva tartandó!

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 ºC)

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett ideig (nap, hónap, év)


Hasonló termékek

Előrendelhető! Kérj értesítést!
2.969 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
2.804 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.028 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
2.739 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.068 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
2.711 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
2.682 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
2.629 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
2.621 Ft

Keresés