Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Interherb NAPI1 Fekete áfonya Extraktum 250 mg 60 db

Ár:
4.267 Ft

A Fekete áfonya vérkeringésre gyakorolt jótékony hatásának köszönhetően készítményünk hozzájárul a retina megfelelő működéséhez, az éles látás megőrzéséhez, valamint a szemfáradtság csökkentéséhez. 

  • a szem és az erek védelmére
  • szemfáradtság ellen
  • a nehézlábérzés enyhítésére
  • 250 mg Fekete áfonya kivonat 30.000 mg gyümölcsőrleménynek felel meg
Elérhetőség: Előrendelhető! Kérj értesítést!
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Jótékony összetevő

A Fekete áfonya nemcsak finom, édes íze miatt közkedvelt. A termése antocianidin vegyületekben gazdag: ezek a színanyagok segíthetik a szem sejtjeit az oxidatív stressz elleni védekezésben. Szerepe van a szem kollagénszintjének stabilizálásában, és támogatja a szem vérkeringését, ezáltal hozzájárul a retina megfelelő működéséhez és az éles látás megőrzéséhez. Hatékony segítség lehet szemfáradtság ellen, például számítógépes munkavégzés vagy a fényviszonyokhoz való alkalmazkodás nehézségei esetén. Részt vesz továbbá a normál vérkeringés és a megfelelő hajszáleres véráramlás fenntartásában, így csökkentheti a nehézlábérzést. 

Kiváló minőség

Étrend-kiegészítő a szem és az erek védelmére: az Interherb NAPI1 Fekete áfonya Extraktum 1 kapszulájában lévő 250 mg Fekete áfonya kivonat 30.000 mg gyümölcsőrleménynek felel meg. Készítményünket a szem és látás egészségének megóvásához, a szemfáradtság csökkentésére, valamint a nehézlábérzés enyhítésére ajánljuk.

A természet legjava 1 kapszulában

NAPI1 termékcsaládunk esetében is a modern tudomány eredményeit ötvöztük természetes gyógymódokkal. Az Interherb prémium minőségű, koncentált hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő kapszulái gondosan válogatott és ellenőrzött alapanyagokat rejtenek magukban. Az Interherb NAPI1 kapszula termékcsaládjába tartozó készítmények minden egyes kapszulája standardizált, állandó minőségű és mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.

Fekete áfonya extraktum a szem és az erek védelmére

Javasolt fogyasztás:
Napi 1 kapszulát lehetőleg főétkezés közben, rágás nélkül, folyadékkal vegyen be. 

Összetevők/kapszula:
250 mg Fekete áfonya (Vaccinium myrtillus) 120:1 kivonat; zselatin; tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; csomósodást gátló anyagok: talkum, zsírsavak magnézium sója, kolloid-szilícium-dioxid

Hatóanyag/napi adag (1 db kapszula):

  • Fekete áfonya kivonat: 250 mg
    ebből: antocianidin vegyületek: 62,5 mg

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Nettó tömeg: 26,16 g

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 ̊C). Gyermekektől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett ideig (nap, hónap, év)

Hasonló termékek

Keresés