Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Interherb XXL 90 db D3-VITAMIN FORTE 4000 IU kapszula

Ár:
2.969 Ft
A D-vitamin gátolja az immunrendszer kóros működését és serkenti a fertőzésekkel szembeni védekező reakciókat, hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Jótékony összetevő

A D-vitamin napfény hatására szervezetünkben is termelődő vitamin. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges izomfunkció, csontozat és a normál fogazat fenntartásához, valamint a kalcium és a foszfor hasznosulásához.


Kiváló minőség

Táplálkozástudományi ajánlások alapján a napfényhiányos téli időszakban, egyoldalú étrend esetén, valamint idősek számára célszerű a szervezet D-vitamin ellátottságát kiegészíteni. Ehhez alkottuk meg a D3-vitamin FORTE étrend-kiegészítőt, amely kapszulánként 100 µg/4000 IU D3-vitamint tartalmaz.


3 hónapig minden napra

XXL termékcsaládunk nem csak azért különleges, mert az XXL készítményekkel számos indikációt lefedünk. A praktikus, 90 darabos kiszerelés a D3-vitamin FORTE 4000 IU termékünk esetében 3 teljes hónapra elegendő étrend-kiegészítőt tartalmaz az egészség támogatásához.

Interherb XXL D3-vitamin 4000 IU lágyzselatin kapszula

A szervezet fokozott védelme érdekében készítményünk D-vitamin tartalmát az ajánlott napi adag maximumára, 4000 IU-ra emeltük, hogy biztonsággal fedezzük a szervezet D-vitamin szükségletét.

A D-vitamin napfény hatására szervezetünkben is termelődő vitamin. Táplálkozástudományi ajánlások alapján a téli, napfényhiányos időszakban, egyoldalú étrend esetén, valamint idősek számára célszerű a szervezet D-vitamin ellátottságát kiegészíteni.

D-vitamin

A D-vitamin alacsony szintje, hiánya nemcsak a csontritkulás esélyét növeli meg, de szív- és érrendszeri problémákhoz, autoimmun betegségek vezethet. A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása növeli a kalcium és a foszfor felszívódását, ezzel erősíti a csontokat és a fogakat, lehetővé teszi az ízületek megfelelő működését, javít rugalmasságukon, hozzájárul a magas vérnyomás csökkentéséhez, C-vitaminnal együtt pedig megerősíti az immunrendszert, segít elkerülni a fertőzéseket, illetve gyorsabb gyógyulást biztosít. Táplálékkiegészítő formájában fogyasztva tiszta formában juthat a szervezetbe, felesleges zsírtartalom nélkül.

A D-vitamin hozzájárul:

    az immunrendszer megfelelő működéséhez
    az egészséges csontozat és a normál fogazat fenntartásához
    az egészséges izomfunkció fenntartásához
    a kalcium és a foszfor hasznosulásához

Hatóanyag 1 kapszulában:

    D3-vitamin: 100 µg 4000 IU

Összetevők:

szójaolaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz, kolekalciferol.
Javasolt fogyasztás:

maximum napi 1 kapszula.

Hasonló termékek

Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.028 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.068 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
2.804 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
2.739 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
2.711 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.231 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
2.682 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
2.629 Ft

Keresés