Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Biztos Reggel Zöldturmix porkeverék 150 g

Ár:
3.736 Ft

Biztos Reggel zöld-turmix keverékünkben Nagyanyáink által kedvelt, sokat használt Epsom-sót kevertük össze rostban gazdag zöldekkel és a fehérje bontását támogató papain enzim tartalmú papaya levéllel, azért, hogy “biztos” lehessen a reggel.

A magnézium az egészség megőrzés szempontjából az egyik legfontosabb ásványi anyag. A szervezetünkben jelen lévő egyik leggyakoribb anyag, mely rengeteg fiziológiai folyamat megfelelő működéséhez szükséges, és a test minden sejtjében előfordul. Létfontosságú szerepe van szervezetünk anyagcseréjének minden folyamatában, nélkülözhetetlen több száz enzim működéséhez éppúgy, mint a különböző nukleinsavak, proteinek és lipidek szintéziséhez. Mivel szervezetünk nem képes előállítani, így annak pótlásáról gondoskodnunk kell.

Elérhetőség: Előrendelhető! Kérj értesítést!
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Szállítási díj: 990 Ft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

 

A magnéziumhiány jele lehet például a gyakori izomgörcsök, fejfájás, de még a hangulatingadozások hátterében is sokszor ez állhat. A nem megfelelő mennyiségben pótolt, vagy a szervezetünk számára biológiailag nem hasznosuló magnéziumbevitel hozzájárulhat a magas vérnyomás, a szívritmuszavar, a szívizom betegségei, a szívroham vagy az érszűkület kialakulásához.

A magnézium-szulfát, más néven Epsom-só vagy keserűsó, egy a magnézium és a kénsav által alkotott só, mely segítheti a szervezet magnézium-ellátottságát, így jó hatással van az egészségünkre. A magnézium-szulfát szájon át a szervezetbe juttatva elősegíti a bélmozgásokat, hashajtó hatása van.

Összetétel: lucerna, búzafű, magnézium – szulfát, papaya levél

Nettó tömeg: 150 g

Felhasználási javaslat: napi 1 adagolókanál (5 g), 2 dl vízben, cukormentes zöldség- vagy gyümölcslében egyenletesen feloldva.

Praktikák és tippek: Ahhoz, hogy “biztos” legyen a reggel érdemes este, lefekvés előtt elfogyasztani. Itt is érvényes az egyéni érzékenység, így mindenki saját maga tapasztalja meg, hogy esetleg szükséges-e az ajánlott adag megemelése, addig, hogy a kellő hatás érzékelhető legyen. A terméket emelet dózisban csak rövid ideig szabad fogyasztani. A népi gyógyászat tapasztalatai alapján a bélrendszer tisztításához – étkezéstől függően – kb. 10-11 napra van szükség.

Átlagos tápérték tartalom: 100g/100ml termékben
Energia 71,3855 g
Zsír 1,8 g
– melyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 11,305 g
– amelyből cukrok 5,3 g
Fehérje 1,975 g
0,02 g
Magnézium 123,75 mg/ NRV 33%

Tárolás: Hűvös, száraz helyen, fénytől védve, gyermekek elől elzárva.

Figyelmeztetés! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Rozskorpát, zellergyökeret, mustármagot, spenótot és zöldkagylót feldolgozó üzemben készül.

adalekanyag mentes.jpg gmo mentes.jpg vegan jpg.webp gluten mentes.jpg laktoz mentes.jpg cukormentes.jpg tejmentrs312x388 jpg.webp

 

Hasonló termékek

Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.746 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.771 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.697 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.673 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.657 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.855 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.864 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.930 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.933 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.933 Ft

Keresés