Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

ImmunPro liposzómás emulzió étrend-kieg. (150 ml)

Ár:
5.290 Ft
A C-vitamin hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a vas felszívódásának elősegítéséhez. A D-vitamin segíthet az immunrendszer erősítésében.
Elérhetőség: Előrendelhető! Kérj értesítést!
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Szállítási díj: 990 Ft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

ImmunPro Liposzómás Immunerősítő Emulzió citrom-lime ízesítésben

C-vitamin, Quercetin, Cink és D-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő emulzió citrom-lime ízesítéssel.

A Cink, C- és D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A termék C-vitamin tartalma csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget. Hozzájárul a szervezet energia szintjének és vitalitásának fenntartásához.

A termék quercetin tartalma hozzájárul a szervezet antioxidáns kapacitásának fenntartásához,az egészséges szervezet fenntartásához.

C-vitamin

A legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Elsősorban a nátha és a megfázás elleni természetes gyógyszerként ismert. Az első tünetek megjelenésekor elkezdett magasabb dózisú C-vitamin szedése akár 30 százalékkal is csökkentheti a betegség időtartamát, emellett jelentősen enyhíti a betegséget kísérő tüneteket. Bizonyítottan erősíti az immunrendszer működését, növeli az ellenálló képességet a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, egészségesen tartja az érrendszert, megerősíti a kötőszöveteket, az inakat, ínszalagokat, az ízületeket és a fogínyt. Megelőző szerepe lehet a szívproblémák kialakulásában.

D-vitamin

A D-vitamin alacsony szintje, hiánya nemcsak a csontritkulás esélyét növeli meg, de szív- és érrendszeri problémákhoz, autoimmun betegségek vezethet. A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása növeli a kalcium és a foszfor felszívódását, ezzel erősíti a csontokat és a fogakat, lehetővé teszi az ízületek megfelelő működését, javít rugalmasságukon, hozzájárul a magas vérnyomás csökkentéséhez, C-vitaminnal együtt pedig megerősíti az immunrendszert, segít elkerülni a fertőzéseket, illetve gyorsabb gyógyulást biztosít. Táplálékkiegészítő formájában fogyasztva tiszta formában juthat a szervezetbe, felesleges zsírtartalom nélkül.

Összetevők:

Tisztított víz; Növényi glicerin; Vitamin: C-vitamin (Na-L-Aszkorbát); Cink-aszkorbát; Savanyúságot szabályozó anyag: tejsav; Antioxidáns: quercetin; Emulgeáló szer: szójalecitin; N-acetil-cisztein; Emulzió képző: poliszorbát; Sűrítőanyag: gumi arábikum; természetes citromemulziós aroma, citrom-lime aroma; Vitamin: D3-vitamin (kolekalciferol).

Hatóanyagok napi 5ml-ben:

  • C-vitamin 500mg
  • D3-vitamin 50mcg
  • Quercetin 200mg
  • Cink 40mg
  • N-acetil-cisztein 100mg

Ajánlott napi adag:

5 ml (1 mérőkanál, amit a csomag tartalmaz vagy 1 teáskanál). A terméket 1-2 dl tetszőleges folyadékba (víz, tea, gyümölcslé stb.) keverve fogyassza!

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Hasonló termékek

Előrendelhető! Kérj értesítést!
5.403 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
5.410 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
4.998 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
4.978 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
4.909 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
4.752 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
5.905 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
5.945 Ft

Keresés