Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Viva Natura D+C plusz immun étrend-kiegészítő italpor 160 g

Ár:
4.222 Ft
A C-vitamin hozzájárulhat az ideg- és immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A tavaszi és téli hónapokban fogyasztása különösen javasolt. A D-vitamin hatékonyan segíti az immunrendszer egészséges működését, így megnövelheti a szervezet természetes védekező képességét a fertőzésekkel, betegségekkel szemben.
Elérhetőség: Előrendelhető! Kérj értesítést!
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Szállítási díj: 990 Ft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

D+C PLUSZ családi immun gránátalma ízű étrend-kiegészítő italpor (160 g)

Mivel az emberek nagy többsége nem tartózkodik elég időt a napon és az átlagos étrend sem tartalmaz elegendő mennyiségű D-vitamint, a lakosság nagy részénél indokolt a D-vitamin étrend-kiegészítőben történő pótlása.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor megfelelő felszívódásához és hasznosulásához,a vér normális kalciumszintjének, valamint a csontok és a fogak egészségének fenntartásához, a normál izomműködéshez, az immunrendszer egészségének működéséhez (gyermekeknél is). A D-vitamin szükséges a gyermekek normális növekedéséhez és csontfejlődéséhez, valamint szerepe van a sejtosztódásban is.*

D- és a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.*

Összetevők: L-aszkorbinsav, MSM (metil-szulfonil-metán), hibiszkuszvirág, savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, kolekalciferol készítmény (módosított keményítő, maltodextrin, kukorica olaj, szacharóz, étkezési sav: aszkorbinsav, antioxidáns: tokoferol, kolekalciferol, csomósodás gátló: szilícium-dioxid), aroma, édesítőszer: szukralóz

Felhasználási javaslat: Felnőtteknek napi 2 adagolókanál (2 gramm), gyermekek napi fél adagolókanál (0,5 gramm) porkeveréket fogyasszanak, 3 dl hideg vízben vagy smoothie-ban egyenletesen elkeverve.

Nettó tömeg: 160 gramm

d+c plusz családi immun gránátalma ízű étrend kiegészítő italpor (160 g)

Figyelmeztetések!

Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás párától és fénytől védett, száraz, hűvös helyen. A termék a nedvességre és a párára érzékeny, emiatt a csomagolás visszazárása kiemelt figyelmet igényel. A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!

A D-vitamin viszonylag biztonságosan alkalmazható, a túladagolás ritka. Napi 4000 NE tartós alkalmazása – egészséges szervezetben – nem emeli meg kórosan a vér kalciumszintjén. Vesebetegség esetén fokozott óvatossággal, kezelőorvos véleményének kikérése mellett alkalmazzák.

*Az Európai Élelmiszer -biztonsági Hatóság (EFSA) által elfogadott, az egészségre vonatkozó állítások.

Kiemelten felhívjuk figyelmét: “az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére”.

A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz, betegség esetén! Amennyiben a táplálék-kiegészítőket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy kérjük, hogy minden esetben kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, valamint figyelmesen olvassa el, és mindenkor tartsa be a termékleírásban, vagy a termék címkéjén feltüntetett ajánlott napi adagolást.

adalekanyag mentes.jpg gmo mentes.jpg gluten mentes.jpg tejmentrs312x388 jpg.webp cukormentes.jpg laktoz mentes.jpg

Hasonló termékek

Előrendelhető! Kérj értesítést!
4.160 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
4.300 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
4.090 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
4.373 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.973 Ft

Keresés