Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Viva Natura Vas Komplex kapszula szerves vassal,cinkkel és folsavval 60 db

Ár:
3.952 Ft

Viva Natura Vas komplex növényi szárítmányokat tartalmazó kapszula szerves vassal, szerves cinkkel és folsavval, vegetáriánus étrend-kiegészítő

A vas hozzájárulhat a normál vérképződéshez, a sejtosztódáshoz, a szellemi teljesítőképesség növeléséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Elérhetőség: Előrendelhető! Kérj értesítést!
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Szállítási díj: 990 Ft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Nettó tömeg: 60 db / 48,6 gramm

Összetevők: Növényi szárítmányok (szárított cékla őrlemény, szárított csipkebogyó hús őrlemény, szárított hibiszkuszvirág őrlemény, szárított fekete bodza bogyó őrlemény, szárított fekete berkenye őrlemény) 53%, kapszulahéj (HPMC: hidroxi-propil-metil cellulóz, víz), L-aszkorbinsav, cink-biszglicinát, vas-fumarát, inulin por, zöldtea-kivonat*, csomósodást gátló (magnézium-sztearát), okinawai korall kalcium por, pteroil-monoglutaminsav.

* A napi adag 3 mg (-)-epigallokatekin-3-gallátot tartalmaz.

Felhasználási javaslat: napi 1 kapszula bő folyadékbevitellel valamelyik fő étkezést követően.

A termékben felhasznált piros, sötétvörös, lilás fekete színű zöldségek és gyümölcsök flavonoidokban és a növényi színanyagként ismert antocianidinekben gazdagok. A C-vitamin támogatja az immunrendszer funkcióit, hozzájárul a kollagéntermeléshez, az erek, a csontok, a bőr és a porcok funkcióihoz, emellett elősegít az energiatermelő anyagcserét és az idegrendszer működését is.

A vas könnyebben és jobb hatásfokkal szívódik fel a vérkeringésbe C-vitamin, cink, réz, B-vitaminok és béta-karotinok jelenlétében.

A Vas hozzájárul az energiatermelés metabolizmusához, az immunrendszer megfelelő működéséhez, csökkenti a fáradtság és kimerültségérzetet, segíti a testben az oxigénátvitelt, a vörösvérsejtek és a hemoglobin képződését. A Cink hozzájárul a makronutriensek, a sav bázis egyensúly fenntartásához, a fehérjék szintéziséhez, a tesztoszteron normál szintjének megőrzéséhez és az immunrendszer funkcióihoz. A Folsav  hozzásegít az aminosavak szintéziséhez, az immunrendszer funkcióihoz, a fáradtság, kimerültség csökkentéséhez és a vérképződéshez.

Hasonló termékek

Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.937 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.933 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.933 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.933 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.973 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.930 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.864 Ft
Előrendelhető! Kérj értesítést!
3.855 Ft

Keresés