Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Nordvital D-mannóz por 120 g 60 adag

Ár:
10.000 Ft
Húgyúti fertőzések esetén kifejezetten ajánlott a d-mannóz alkalmazása. Gyorsan kifejti jótékony hatását, csökkenti a fájdalmat, a kellemetlen feszülő, égő érzést, a vizelési nehézségeket. Természetes antibakteriális hatásával rövid időn belül elpusztítja a fertőzést, gyulladást okozó káros baktériumokat. Nagy előnye a szintetikus antibiotikumokkal szemben, hogy a hasznos baktériumokat nem károsítja.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Nordvital D-mannóz por

A Nordvital készítménye 100% d-mannóz port tartalmaz, 120 grammos kiszerelésben. Ez a mennyiség 60 adagra elegendő.

A D-mannóz olyan cukor, amelyet egyes növényekből, például a bőrgyógyászati célokra használt cseresznyevirágú gyümölcsből (Cranberry) származtatnak. A d-mannóz (d-mannose) egy természetes cukormolekula, többféle gyümölcsben is megtalálható. Az emberi szervezet nem bontja le, a vizelettel együtt kiürül. Molekuláris szerkezetéből adódóan a baktériumok felszínén található csillókhoz tapad, ezért nagyon hatékony a húgyutak és a húgyhólyag gyulladásainak, fertőzéseinek kezelésében. Megakadályozza a kórokozók megtapadását a húgyutak falain, amelyek így a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

A por formátum lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáadja különböző italokhoz vagy ételekhez, így könnyen beilleszthető a mindennapi étrendjébe.

Adagolás:

Naponta 2g (kb. egy teáskanálnyi) oldjon fel egy pohár vízben vagy egyéb folyadékban, és igya meg.

Összetevők:

100% D-mannóz por.

Keresés