Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Nordvital Fermentált Papaya koncentrátum+Noni 500 ml

Ár:
10.000 Ft
Hozzáadott cukroktól mentes, biofermentációval készült folyékony papaya koncentrátum. A papayát természetes Noni gyümölcslével egészítettük ki. Mesterséges aromát nem tartalmaz. Egyedülálló kombinációja a biofermentációval előállított papaya koncentrátumnak és a természetes Noni gyümölcslének.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Erősített emésztés és vitalitás fermentált papayával

Támogatja az emésztőrendszer egészségét
A fermentált papaya elősegíti az emésztőenzimek működését, így hozzájárul az emésztési folyamatok optimális működéséhez.

Természetes antioxidáns forrás
A fermentált papaya gazdag természetes antioxidánsokban, amelyek segítenek a szabadgyökök elleni védelemben és az általános egészség megőrzésében.

Javítja az energiaszintet és az életerőt
Segít fenntartani a vitalitást és az energiaszintet a mindennapi tevékenységek során, köszönhetően a természetes tápanyagokban gazdag összetételének.

Jótékony hatás a bőrre
A papaya enzimjei támogatják a bőr egészségét és segítenek a bőr természetes megújulási folyamatában.

Hatóanyag:
Fermentált Papaya gyümölcslé 25,5 ml
Papaya gyümölcspép 2,4 ml
Noni gyümölcslé 0,3 m

Összetevők:
fermentált papaya gyümölcslé, papaya gyümölcspép, tisztított víz, noni (Morinda Citrifolia L.) gyümölcslé, sűrítőanyag (xantángumi), tartósítószer (kálium-szorbát)

Napi 30 ml (3 evőkanál) két részletben, lehetőleg étkezés előtt, önmagában, vagy kb. 2 dl vízzel elfogyasztva. Használat előtt felrázandó. Javasolt adagolási időtartam: minimum 50 nap (3 palack), maximum 160 nap (10 palack).

Csak felnőttek fogyaszthatják.

Száraz, napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva.

Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás.

Keresés