Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Nordvital Gastro-Plus teakeverék 60 g

Ár:
10.000 Ft
Elősegíti az egészséges emésztést és segít a gyomor megnyugtatásában. A benne lévő körömvirág és édeskömény gyulladáscsökkentő hatású, míg a borsmenta és ánizsmag javítja az emésztést és a bélrendszer működését. Ez a tea kiválóan alkalmas azok számára, akik természetes módszereket keresnek az emésztési problémák kezelésére.
Elérhetőség: Előrendelhető! Kérj értesítést!
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Szállítási díj: 990 Ft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Emésztést támogató gyógynövények

Elősegíti az emésztést
Támogatja a gyomor és az emésztőrendszer egészségét, hozzájárulva az esti pihenés minőségéhez.

Természetes összetevőkkel
Kizárólag természetes gyógynövényeket tartalmaz, amelyek elősegítik az emésztést.

Kellemes íz, erős hatás
A teakeverék finom íze, köszönhető az ánizs és a borsmenta átütő erejének, amelyek támogatják a normál emésztési folyamatot.

Gyengéd az érzékeny gyomorra
Speciálisan kiválasztott gyógynövényekkel, amelyek kíméletesek még az érzékeny gyomorhoz is.

 

Összetevők:
Borsmenta (Menthae piperitae folium), Orvosiszékfű /Kamillavirágzat (Matricariae flos/Chamomillae anthodium), Citromfűlevél (Melissae folium), Szurokfű (Origani vulgaris herba), Köménymag (Carvi fructus)

Használati javaslat: 2 teáskanálnyi keveréket öntsünk le 2,5 dl forrásban lévő vízzel, majd lefedve 10 percig hagyjuk állni. Napi adagja: 2-3 csésze, étkezés előtt.

Ellenjavallat: fészkesvirágúak keresztallergia, várandósság, szoptatás. A NORDVITAL Gastro-Plus teakeverék élelmiszer készítmény, alkalmazása nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést! A teakeverék bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén a tea fogyasztása nem javallott, illetve ha rendszeresen gyógyszereket szedsz, vagy tartós gyógykezelésre szorulsz, konzultálj orvosoddal, gyógyszerészeddel, mielőtt fogyasztanád.

Keresés