Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Specchiasol Cotifibra Bélradír 12 ívótasak 750ml

Ár:
5.890 Ft

Kivi rostok, kivi pektinnel, rövidláncú prebiotikus rostszálakkal és actinidin enzimmel. Minden reggel 1 ivótasak a szélsőséges emésztési zavarok ellen!

 
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. december 17.
Szállítási díj: 1.090 Ft

Leírás és Paraméterek

Kiszerelés: 12 db ivótasak

A terméket 2 éves kor felett gyermekek is fogyaszthatják. A termék cukorbeteg, liszt - és laktóz érzékeny személyek, illetve terhesség esetében is fogyasztható. 100%-osan természetes hatóanyagokkal, mesterséges színezék nélkül.

Kivi rostok, kivi pektinnel, rövidláncú prebiotikus rostszálakkal és actinidin enzimmel. Minden reggel 1 ivótasak a szélsőséges emésztési zavarok ellen!

  • Fedezi a napi rostbevitelt 
  • Elősegíti a testsúly csökkentését 
  • Kezeli a szélsőséges emésztési zavarokat (hasmenés-székrekedés) 
  • IBS, Diverticulosis, Bélgyulladás és aranyér esetén 
  • Csökkenti koleszterinszintet 
  • Enyhíti a belek túlérzékenységét
  • Stabilizálja a vércukorszintet (II. típusú diabétesz) 
  • Megelőzi az epekő kialakulását 
  • Elősegíti a kalcium és a magnézium felszívódását

Nem kívánatos hatások: nincsen.

Ellenjavallatok: nincsen.

Bélradír – elhízás, székrekedés, hasmenés, aranyér, IBS, bélgyulladás és diverticulosis esetén. 100%-osan természetes hatóanyagokkal, mesterséges színezék nélkül, folyékony formában!

Folyékony, kiporciózott ívótasakok, azonnal iható és finom íze mindenki számára kellemes, hatékony és praktikus alkalmazási módot biztosít.

Mi van a Cotifibra ivótasakokban?

1. RÖVIDLÁNCÚ PREBIOTIKUS ROSTSZÁLAK (FOS)

 Az egészséges bélműködést több csatornán biztosító tevékenységük az emésztés kiegyensúlyozásának, az emésztőszervek egészségének, a colon-rák megelőzésének és a jó közérzet biztosításának alapfeltétele. Vizet szívnak fel, megnövelve a bélsár tömegét, elősegítve a bélből való kiürülést. Megnövelik a baktériumok biomasszáját, amely egyben azt is jelenti, hogy megnövekszik a bélsár mennyisége is. Csökkentik az allergiás válaszreakciókat, visszaszorítják a fekál toxinokat és természetesen helyreállítják az egészséges bélflórát.

  • Probiotikus törzsek kolonizálása 
  • Beta- galaktóz termelés 
  • Étel allergiák enyhítése (tejcukor-intolerancia, cöliákia) 
  • Koleszterin szint csökkentés 
  • Testsúly csökkentés (SCFA termelés)

A rövidláncú (FOS) prebiotikus rostszálak, a hasznos bélbaktériumokat kolonizálják. Amikor nagyszámú probiotikumhoz jutunk, annak egyes törzsei olyan mennyiségű beta-galaktozidázt termelnek, amely a tejcukor-intolerancia gyakoriságát mintegy 80%-kal csökkenti. Emellett a probiotikus törzsek a bevitt élelmiszerek koleszterin-tartalmának részbeni megemésztésével és a bélben az epesavak dekonjugálásával együttesen és hatékonyan csökkentik a plazmakoleszterin-szintet. A rövid szénláncú zsírsavak (SCFA) termelésével táplálják a GALT immunsejtjeit és az elhízás ellen hatnak. A rövid láncú zsírsavak (SCFA) azon túl, hogy alapvető energiaforrást jelentenek a vastagbél hámszövete számára, képesek a zsírok és a szénhidrátok anyagcseréjének befolyásolására, azáltal, hogy szabályozzák a vércukorszintet, csökkentik a szabad zsírsavak és a koleszterin koncentrációját.  A rövidláncú prebiotikus rostszálak gátolják a kórokozó baktériumok növekedését, erősítve ezáltal az immunrendszert. A prebiotikus rostok bifidogenikus hatásuk következtében helyreállítják a baktérium flóra egyensúlyát, vagyis normalizálják a tápanyag mozgását a bélcsatornában, közvetlenül hatva a bélműködésre. A hatást fokozhatja probiotikus baktériumtörzsek közvetlen úton történő bevitelével, különösen IBS, Diverticulosis és Bélgyulladás esetén (Ferzym®). A rövidláncú prebiotikus rostszálak segítik a magnézium, a kalcium, a cink és a réz felszívódását. A hatás magyarázata, hogy az oligoszacharidok megkötik az ionokat és azokat a colonba juttatják. Ami a székrekedést illeti, értékes segítséget jelent ebben a magnézium megnövekedett felszívódása.

2. KIWI ROSTOK, PEKTIN ÉS AZ ACTINIDIN ENZIM

A kivi magas pektin tartalma kíméletesen „leradírozza” a bélfalat, csökkenti a gyulladást, míg proleolitsav tartalma javítja a vérkeringést. A benne található actinidin egy fehérjebontó enzim, a papainhoz hasonló proteáz. Az actinidin enzim a fehérjék emésztési idejét rövidíti le a bélcsatornában, a rothadási idő csökken, kevesebb toxin és bélsár marad fent. Ez az az enzim ami alkalmatlanná teszi a kivit turmixokhoz, mert kicsapja a tejtermékeket.

  • Csökkentik a vér koleszterinszintjét 
  • Enyhítik a belek túlérzékenységét 
  • Stabilizálják a vércukorszintet
  • Elősegítik a testsúly csökkentését 
  • Megelőzik az epekő kialakulását

A rostok az egészségmegőrzés alapját szolgáló anyagok. Sajnálatos módon a bélrendszeri megbetegedések száma évről-évre nő, rostban szegény táplálkozásunknak köszönhetően. Az emészthető kivi rostok (pektin) a növényi sejtek és sejtfalak alkotóeleme, amelyek a vízben megduzzadnak és segítik a béltoxinok ürítését, gátolják a rosszindulatú folyamatokat, és segítik azok megelőzését. A modern orvostudomány bebizonyította, hogy a vastagbél különböző betegségeinek kialakulásában az egyik fő tényező a rostszegény táplálkozás. A rosthiány cukorbetegséggel, szívbetegségekkel, emésztési panaszokkal, aranyérrel függhet össze. Az emészthető rostban gazdag étrend csökkenti a szervezet inzulinszükségletét, és előnyös a cukorbetegeknek, mivel lassítja a cukor felszívódását a bélből. 

PRÓBÁLD KI!

Ha hús- vagy halsalátához kivit keversz, és azt nem azonnal tálalod, akkor a kiviben található aktinidin nevű enzim megpuhítja az állati eredetű fehérjét, és ettől az étel állaga pépessé válik.

Összetétel: Minden tasakban 7 gramm! Rövid láncú Fructo oligoszacharid, víz, maltodextrin, kivi (Actinidia chinensis) rostok, kivi pektin, kivi actinidin enzim és C-vitamin, szorbit, kálium szorbát, nátrium benzoát, természetes kiwi aroma.

Felhasználási javaslat: napi 1 ívótasak, lehetőleg reggel éhgyomorra, egy legalább 12 napos alkalmazási ciklus keretében. A termék tisztán vagy gyümölcslében feloldva, illetve joghurtban elkeverve fogyasztható. 

Minimumkúra-maximumkúra:
A kúraidő minimum 60, maximum 120 nap. A kúraidők között legalább 30 napos szüneteket kell tartani. A termék tasakokra porciózza a napi adagot, amit reggel éhgyomorra önmagában a legjobb elfogyasztani, nagyon kellemes íze van.

Kiszerelés: 12x60ml ívótasak /doboz/12 napi adag

OETI: 10123/2012

Gyártó: Specchiasol S.r.I. Italia

Forgalmazó: NATUR TANYA, Doktor Természet Kft.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Keresés