Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Szafi Free Vegán Proteines Növényi Fasírt Alappor (Gluténmentes, Szójamentes) 300 g

Ár:
1.690 Ft
Összetevők: hajdinaliszt, rizscsíra-fehérje (18%), tápiókakeményítő, kölesliszt, bambuszrost, útifűmaghéj-liszt, szárított vöröshagyma, étkezési só, piros fűszerpaprika, curry fűszerkeverék (kurkuma, koriander, görögszéna mag, sárgarépa, étkezési só, gyömbér,
mustármag, római kömény, cayenne bors), petrezselyem, feketebors, zsálya, kakukkfű, oregánó, rozmaring, szerecsendió virág, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát (szódabikarbóna), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. december 17.
Szállítási díj: 1.090 Ft

Leírás és Paraméterek

Átlagos tápérték

100 g fasírt alapporban

Energia:

1471 kJ / 348 kcal

Zsír

amelyből telített zsírsavak
3,2 g

0,8 g

Szénhidrát

amelyből cukrok
54 g

2,5 g

Rost

9,7 g

Fehérje

21 g

2,21 g

Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz!

Felhasználási javaslat

Répás növényi fasírt recept

Hozzávalók:

100 g  Szafi Free Vegán PROTEINES növényi fasírt alappor

1 g fokhagymapor (vagy 2 gerezd fokhagyma)

65 g aprított (vagy reszelt) répa

5 g friss aprított petrezselyemlevél

10 g citromlé

80 g víz

Sütéshez: kókuszolaj

Elkészítés:

Késes aprítóban daráljuk apróra a répát, petrezselyem levelet (és friss fokhagyma esetén a fokhagyma gerezdeket).

Ezután keverjük össze a vízzel, citromlével, végül a Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alapporral.

Pihentessük 15 percig.

Pihentetés után osszuk a masszát 9 db egyenlő részre, és nedves kézzel formázzunk belőlük kis fasírt korongokat, vagy golyókat.

Melegítsük fel az olajat, majd a hőmérsékletet lejjebb véve (elektromos tűzhelyen 9-ről 7-re) egy adagban, oldalanként 2,5 - 2,5 percig süssük a fasírtokat.

Végül szedjük ki papírtörlőre a fasírtokat és hagyjuk kihűlni.

Kiszerelés: 300 g

Keresés