C-vitamin étrend-kiegészítő por
Hogy bírod a hétköznapokat? Tény, hogy vitalitásod szintje befolyásolja napi közérzetedet. De, kevesen tudják – mert nincs eléggé hangsúlyozva –, hogy a C-vitamin nem csak betegségek esetén fontos, hanem a fáradtság csökkentésére és az idegrendszer normál működésére is jótékony hatással van. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához. |
|
|
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Várható szállítás: | 2024. december 17. |
Szállítási díj: | 1.090 Ft |
Leírás és Paraméterek
C-vitamin por és hozzáadott növényi tartalom hatásai:
A csipkebogyó termésben legendásan sok a C-vitamin, de van még benne A-, B1-, B2-, P-, és K-vitamin is.
A hibiszkusz sok C-vitamint, 15-30 % szerves savat (pl. alma-, citrom-, aszkorbin- és gyümölcssavat) poliszacharidokat és flavonoidokat (pl.: kvercetin), valamint: B1-, B2-, B3-, B6-, D-provitamin és számos ásványi anyagot és nyomelemet (pl. kalciumot, foszfort, káliumot, magnéziumot, nátriumot, cinket, szelént, vasat, krómot, mangánt) tartalmaz.
A nátha- és influenzaszezon, illetve a hétköznapi helytállás növelése érdekében is érdemes a szervezetünket támogatni és az immunrendszerünket erősíteni, hogy elkerüljük a legyengülést.
Rendeld meg webshopunkban kedvező áron a C-vitamin étrend-kiegészítő porkeverékünket, csipkebogyóval és hibiszkuszvirággal, amely adagonként 800 mg C-vitamint tartalmaz!
Mentes tulajdonságok:
Fogyasztási javaslat:
Igya akár egésznap! Keverjen el ízlésének megfelelő mennyiségű port, vagy 1 teáskanálnyit egy másfél literes palackban vízzel vagy a kedvenc, langyos teájával és egész nap iszogathatja. Ezzel is támogatva a szervezetét és teljesítőképességét.
A por állagú aszkorbinsav előnye, hogy könnyen oldható, belekeverhető különböző italokba – gyümölcslevekbe, langyos teába, limonádéba -, a bátrabbak ételekbe is.
Magát a csipkebogyótermést sem, és a csipkebogyóhús port sem szabad forrázni, mert a C-vitamin hő hatására (60°C felett) elbomlik.
A hibiszkusz virág kellemesen savanykás ízű, szomjoltó, ami nagyon jó hatással van az emésztőrendszerre is.
Termék kiszerelés előnyei
Terméknél visszazárható tartós csomagolási tasakot alkalmazunk és merőkanalat is adunk hozzá.
150 adagos kiszerelés, gazdaságos az egészség javító kúrákhoz és a napi vitalitásunk növeléséhez.
C-vitamin étrend-kiegészítő csipkebogyóval és hibiszkuszvirággal porkeverék a test belső egészségének támogatója.
Összetevők: C-vitamin (L-aszkorbinsav), csipkebogyó hús, hibiszkusz virág
Felhasználási javaslat: 1 mérőkanál (1000 mg) porkeverék – mely 800 mg C-vitamint tartalmaz –, 2,5 dl folyadékban elkeverve (gyümölcslébe, langyos teába, limonádéba)
Napi adag tartalma (1 mérőkanál): RDA*%
C-vitamin 800 mg 1000%
*RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel %-ban.
A C-vitaminnak két enantiomer párja létezik, úgymint az L-, és D-aszkorbinsav, valamint az L-, és D-izoaszkorbinsav. Az L-aszkorbinsav rendelkezik a legjelentősebb biológiai aktivitással. A D-aszkorbinsav és az L-izoaszkorbinsav csak mesterséges körülmények között fordul elő, vitaminhatásuk elhanyagolható. Az L-aszkorbinsav könnyen dehidroaszkorbinsavvá oxidálódik, mely a szervezetben is lejátszódó reverzibilis folyamat. A dehidroaszkorbinsav teljes értékű C-vitamin hatással rendelkezik, mivel a szervezetben azonnal L- aszkorbinsavvá redukálódik.
Az L típusú aszkorbinsavat (C vitamint) szabad fogyasztani, mert az természetes eredetű, ezért bioaktív is. Ellentétben a D típussal.
Tárolás: Hűvös, száraz helyen, fénytől védve tároljuk. Felbontás után 2 hónapon belül felhasználása javasolt!
Figyelmeztetés! Búzafüvet, rozskorpát, zabfüvet, zellergyökeret, mustármagot, spenótot és zöldkagylót feldolgozó üzemben készül.