Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!
70 g= 4200 mg kollagén, főzés nélküli.
A cukor helyett maltitot és eritritet tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása. Figyeljen a kiegyensúlyozott és a változatos táplálkozásra.
ÖSSZETEVŐK: édesítőszerek: maltit, eritrit, szteviol glikozidok, zsíros és zsírszegény kakaópor, sűrítőanyag: módosított kukorica keményítő, CMC, hidrolizált kollagén 6%, kókusztejpor, maltodextrin, étkezési só, emulgeálószer: E471, E472b, aromák, növényi fehérje
TÁPÉRTÉK: átlagos tápérték 100 g termékben: energia 1305 kj/312 kcal, zsír: 12,1 g, amelyből telített zsírsavak: 6,2 g, szénhidrát: 56, 3 g* (*23,0 g nem felszívódó szénhidrátot tartalmaz), amelyből cukrok: 6,0 g, amelyből poliolok: 23,0 g, fehérje: 12, 1 g, só: 0,99 g / 100 g vízzel elkészített termékben: energia: 217 kj/52 kcal, zsír: 2,0 g, amelyből telített zsírsavak: 0,4 g, szénhidrát: 9,4 g* (* 3,8 g nem felszívódó szénhidrát), amelyből cukrok: 1,0 g, amelyből poliolok: 3,8 g, rost: 2,0 g, só: 0,16 g
FELHASZNÁLÁS: a tasak tartalmát (70 g) 3,5 dl vízzel kézi habverővel simára keverjük. Felhasználható Somlói galuskához vagy desszertek, fagylaltok készítéséhez.