Kiszerelés: 250g
Összetevők: tápiókaliszt, tojássárgapor, sűrítőanyag: agar-agar, só, vanília őrlemény, étkezési sav: citromsav
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 1971 kj/ 470 kcal, zsír:21,4 g, amelyből telített zsírsavak: 0,0 g, szénhidrát: 57,2 g, amelyből cukrok: 0,0 g, rost: 0,4g, fehérje: 12,0 g, só: 0,31 g
Allergén: tojás
Hozzávalók (40×40 tepsihez): 1 l víz, 100 g Paleo T-por, 120 g Paleo Házi krémes alap, 8 db tojásfehérje, 60 g xilit
Elkészítés: Az anyagokat kimérjük. A víz egy részével a Házikrémes alapot kikeverjük. A maradék vízzel a Paleo T-port elkeverjük és felforraljuk, állandó keverés mellett sűrűre főzzük a krémporos alappal. Felverjük a tojásfehérjét a xilittel, és a forró krémbe keverjük. Paleo natúr piskótamixből készült 2 db piskótalap közé töltjük az elkészült házi krémet.