“Zabfű – A zöldek zöldje”
Összetevők: Zabfű por
A zabfű tavaszi friss hajtásait virágzás előtt aratjuk. Kíméletesen, testhőmérsékleten szárítjuk, szálasan tároljuk, és csomagolás előtt porítjuk. A zab támogatja a gyomor és a bélrendszer egészségét, karbantartja a belek működését.
Tiszta természet 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes minden színezéktől, ízfokozótól, tartósítószertől.
A szárítmány keverési aránya: 1:8-9 vízben, ivólevekben, levesekben elkeverve.
Javasolt mennyiség: napi 1-2 alkalommal két csapott evőkanál por feloldva az említett módon. A folyadék hőmérséklete ne legyen magasabb a testhőmérsékletnél.
Búzafüvet, rozskorpát, zabfüvet, zellergyökeret, mustármagot, spenótot, és zöldkagylót feldolgozó üzemben készült.